Модерен диван, който да се превръща в удобна спалня?

В повечето случаи, когато търговецът спомене диван с механизъм за сън пред клиента, в неговото съзнание изплува идеята за неудобна безсънна нощ.

Затова няма да крием – този механизъм не е нов, или съчетан със съвременни технологии. Не, той е усъвършенстван през годините, за да задоволи всеки потребител.

В следващите няколко реда ще Ви разкрием тайните на механизма за сън на колекцията Swap & Change.

  1.  Еластични колани – чудели ли сте защо диваните с механизъм за сън са толкова твърди. Отговорът е в конструкцията – тя обикновено се прави от заварена стоманена мрежа или букови ламели. Но това втвърдява сядането на дивана. Затова е  колекцията Swap & Change, тази конструкция е заменена с еластични колани, които правят сядането по-меко и комфортно.
  2. Механизмът за сън стъпва на крачета – това предотватява изтъркването на дамаската върху облегалката.
  3. От голямо значение е и матракът върху който ще спите. В колекцията Swap & Change разполагате с матрак 160 х 200 см. или колкото една стандартна спалня. Другото много важно условие за добър сън е, че специалният механизъм на Swap & Change, прегъва матрака само на две места, които не засягат зоните на врата и кръста. А ако стандартният матрак „Crib“ не Ви допадне, можете да избирате между още 5 вида матраци, включително и такъв с мемори пяна.

4. Сваляща се дамаска – дованите от колекция Swap & Change се състоят от отделни модули, дамаската на които може да се свали и изпере, даже в домашни условия.

5. Дизайн – при моделите от колекция Swap & Change имате възможността да избирате вида на подлакътника: по-тънък, по-модерен или по-класически, всичко зависи от Вас.

Разгледайте диваните от колекция Swap & Change:

 

Категории

Вашият коментар